A WOW design blogja

A WOW Kft. designblogja. Arculattervezés, weboldal készítés, flyer, kiadványtervezés, tördelés, bannertervezés, microsite tervezés, szórólap tervezés, webdesign.

Kapcsolat

Ha tetszenek munkáink, vagy kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, például írj nekünk e-mailt!

Saját projectek


Graffiti.hu ifjúsági portál


Hallgass.hu zenei-közösségi portál


Videohirek.hu

 

Partner: Műanyag ablak

Csatlakozz Facebookon!

Friss topikok

Linkblog

Zenekereső a Hallgass.hu-n

2009.01.03. 11:44 wowdesign

A Hallgass.hu zenei portálon új szolgáltatás érhető el. A zenekereső a Youtube adatbázisában keres (bizonyos szűrőkkel), Youtube videókból lehet benne létrehozni/elmenteni/meghallgatni listákat. Mivel gyakorlatilag a Youtube-on minden ismertebb szám fent van, majdnem minden zene elérhető, a jobb oldalon pedig a videó is látható. Így gyerekjáték a keresés/zenehallgatás, nem tölti újra az oldalt keresés közben és nem szakad meg a zenehallgatás, le lehet állítani az ismétlést, stb.

kép a zenelejátszóról

 

Mire jó ez? Ha meg akarod mutatni a barátaidnak, milyen zenéket hallgatsz mostanság ez egy nagyon könnyű módja. Csinálsz egy listát » kapsz egy linket » átküldöd nekik, és már hallgathatják is. Ha szalagavatóra készültök, és több zene közül kell kiválasztani, mire jive-ozzatok, itt összerakhattok egy listát, a számokat el lehet nevezni és akkor csak ezt a címet kell átküldeni a többieknek.

A lejátszó tökéletesen alkalmas "sima" zenehallgatásra is. Egy listát megva, beállítva az ismétlés módot szépen sorban játsza a zenéket, miközben másik ablakban (fülön) böngészgetsz párhuzamosan. Nem kell mindig a replay gombot nyomkodni és nem csak egy számot hallgathatsz, mint ahogy az átlag Youtube zenehallgatók táboránál látom - sőt, még az FLV-t sem kell letölteni!  Igyekeztünk a lejátszó felületét úgy kialakítani, hogy könnyen kezelhető legyen és azok is örömmel használhassák, akik nem akkora kockák, mint én. Nyilván ennek a funkciónak a célközönsége nem a DC-sek, torrentezők tábora lesz, akik eddig is torrenteztek valószínűleg ezután is inkább azt fognak.

A bejegyzés trackback címe:

https://wowdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr100854898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása