A WOW design blogja

A WOW Kft. designblogja. Arculattervezés, weboldal készítés, flyer, kiadványtervezés, tördelés, bannertervezés, microsite tervezés, szórólap tervezés, webdesign.

Kapcsolat

Ha tetszenek munkáink, vagy kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, például írj nekünk e-mailt!

Saját projectek


Graffiti.hu ifjúsági portál


Hallgass.hu zenei-közösségi portál


Videohirek.hu

 

Partner: Műanyag ablak

Csatlakozz Facebookon!

Friss topikok

Linkblog

300%-os növekedés a Hallgass.hu-n

2009.02.18. 17:18 wowdesign

Az elmúlt két hónap alatt különösen szép eredményeket produkált a Hallgass.hu zenei portál. A látogatószám folyamatos növekedése mellett a regisztrált felhasználók és zenekarok száma is emelkedett, akik egyre több tartalmat (mp3, videó, blog) töltenek fel az oldalra.

Az elmúlt 60 nap alatt folyamatosan csúcsokat döntve több mint háromszorosára nőtt az egyedi látogatók száma. Ez idő alatt 1500-an regisztráltak az oldalra, csökkent a visszafordulások aránya, és nőtt az oldalon töltött idő, illetve az oldalletöltések száma.

A Graffiti.hu ifjúsági portál forgalma is nőtt, az előző hónaphoz képest 48%-al többen keresték fel az oldalt, mely terveink szerint nyárig teljesen újjászületik.

A bejegyzés trackback címe:

https://wowdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr58906508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása